Jedni radzi jedzom szkloki, a chyba wszyscy przajom szekuladzie, czyli czekoladzie: gorzki, mlyczny, z roztomajtymi filongami, abo z łorzechami. Ja, bez szekulady życie niy miałoby synsu. Bezto jym jom kożdy dziyń. Rod bych tyz durś jod szpajza, ale śniom jest dużo roboty. Szpajza to tradycyjny ślonski deser, ftory zrobicie na bazie jajek. Konsystyncjo dowo mu żelatyna, a smak roztomajte dodatki. Jak dodocie citrona, to bydziecie mieli cytronszpajza, a jak kakao, to kakauszpajza.
Pojedzone bajtle mogom iś na plac i tam szczylać ze szlojdra, a więc strzelać z procy. Szlojder to tako wiynkszo, drzewiano proca na guzole, abo kasztany - fest niybezpieczno. Bo momy jesce mały szlojder, czyli gabla. Śni szczylo sie hocykami ze szisdratu, czyli cienkiego drutu strzelniczego. Downi łojce przynosili go chopcom z gruby. Dzisioj możno dostaniecie taki we sklepie, ale tego niy wiym na pewno.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu zyciebytomskie.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz